1 vik. elevassistent och vik fritidspedagog - Sameskolstyrelsen - Barnskötarjobb i Kiruna
1 vik. elevassistent och vik fritidspedagog
Sameskolstyrelsen / Barnskötarjobb / Kiruna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla barnskötarjobb i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Pajala
Visa alla jobb hos Sameskolstyrelsen i Kiruna

Sameskolstyrelsen (SamS)

är styrelse för sameskolorna och därtill hörande verksamhet. Samestyrelsen är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6 men utformad och profilerad efter samernas behov av en utbildning som tar tillvara och utvecklar de samiska språken och kulturen. SamS skall även främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom samt främja utveckling och produktion av läromedel för samisk undervisning. SamS får efter avtal med en kommun fullgöra kommunens uppgifter inom förskoleklassen och förskole- och fritidshemsverksamheten för samiska barn. Vi har sex sameskolor från Karesuando i norr till Tärnaby i söder. Förskoleklass och fritidshem finns vid samtliga enheter. Fyra samiska förskolor finns i Kiruna, Gällivare och Jokkmokks kommuner.

Sameskolstyrelsen söker till

SAMESKOLAN/SAMISKA FÖRSKOLA I KIRUNA

1 Kombinerad tjänst som vik. elevassistent och vik fritidspedagog

Kombinerad tjänst som vikarierande elevassistent (37%) och vikarierande fritidspedagog (50%) totalt 87%, med eventuell utökad omfattning under tiden 25 mars till och med 13 juni 2008, under förutsättning att tjänsten kan tillsättas. För tjänsten krävs adekvat utbildning samt goda kunskaper i nordsamiska och samisk kultur.

Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Laila Stenberg,
tel 0981/200 04, eller 070/227 59 47.

Sameskolstyrelsen eftersträvar jämn könsfördelning i organisationen och välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Sameskolstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan åtföljd av bestyrkt merit- och tjänsteförteckning samt övriga handlingar som den sökande önskar åberopa ska vara Sameskolstyrelsen, Box 155, 962 24 JOKKMOKK, tillhanda senast den 22 februari 2008.

Vid eventuell anställning ska utdrag ur belastningsregistret inlämnas till arbetsgivaren före påbörjad anställning.

Ansökan ska vara märkt med referensnummer: Dnr 26/2008, P200

Publiceringsdatum
2008-02-11

Anställningstyp/arbetstider
87% för perioden 2008-03-25--06-13

Ersättning
Sameskolstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.

Kontakt
Laila Stenberg, 0981-200 04 Telefon, 070-227 59 47, Rektor

Så ansöker du
Sista ansökningsdag 2008-02-22
Ange följande referens när du ansöker: Dnr 26/2008, P200

Företag
Sameskolstyrelsen
Box 155
96224 JOKKMOKK
Telefonnummer: 0971-44200
Faxnummer: 0971-44215
E-postadress: sameskolstyrelsen@sameskolstyrelsen.se
Mer information på http://www.sameskolstyrelsen.se

Jobbnummer
126344

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sameskolstyrelsen: